About

Arsenic Addict spiller morderisk dødsmetal med inspiration fra det mørkeste vanvid, der lurer i menneskers sind. Kødfulde riffs inviterer til amok i blodrus og bragende blastbeats eksploderer sarte hjerneskaller, mens ildevarslende melodiske stykker fastholder grebet om halsen og ikke giver slip, før det er for sent. De grufulde fortællinger om lemlæstelse og lig i forrådnelse leveret i aggressiv growl fuldender soundtracket til dit næste drab.

Med udgangspunkt i seriemordernes forstyrrede verden skabtes de første frygtindgydende numre i 2016, og i slutningen af 2017 var Arsenic Addict klar til at invitere publikum indenfor til knusende tung dødsmetal i torturkælderen. Gennem 2018 har bandet gjort nætterne utrygge rundt om i landet, bl.a. til CC Hegn Festival i Silkeborg, Metal Café på Godset i Kolding og Skrækfest i hjembyen Odense. Desuden findes nummeret ’Serenade From Beyond’ på den anmelderroste metal-compilation Hell Comes Around III.


I sin nuværende sammensætning består Arsenic Addict af riff-meister Claus Andersen (Lipid, Cyanid) og acoustic-dreams Ryan Kristensen (Compos Mentis) på guitar over en sprød bund af tung bas leveret af Brian Bentzen (Organik). Pisket på fuld kraft af manden med de tighte fødder, Lasse Hansen (Obscure Carnage) på trommer, og serveret med vred vokal af bandets nyeste medlem, Sonja Rosenlund.

Den nærmeste fremtid byder på en række bookinger, og Lasse Ballade fra Ballade Studios lægger netop nu sidste klamme hånd på debutalbummet ’Deviant Perception of Death’, så der er god grund til at kigge sig over skulderen en ekstra gang, når mørket falder på.